Hodnocení obchodu

5,0 11 hodnocení
5
11x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Kate | 2.10.2021
Perfektní. Hlavně kvalita TOP
J Avatar autora Jan | 23.8.2021
Spokojenost
AN Avatar autora Alexandra Neradova | 30.7.2021
Spokojenost, ochotný personál na info lince.
VB Avatar autora Václav Bláha | 30.7.2021
Spokojenost
K Avatar autora Kateřina | 11.6.2021
Spokojena, vše vpořádku...
I Avatar autora Iva B. | 17.2.2021
Potřebovali jsme dárek pro kamaráda, kde by byli vyšity jeho iniciály. Z firmy nám ochotně poradili telefonicky s výběrem vhodného zboží z široké nabídky a navíc nám zajistili vyšití požadovaných iniciálů. Vše bylo vyřízeno rychle a vyšli nám vstříc i s dopravou. Za nás spokojenost a mohu doporučit.
P Avatar autora Pavel M. | 14.1.2021
Hodnocení tohoto e-shopu na Heurece je málo, proto jsem obchod prověřoval důkladněji. Nezveřejněné účetní závěrky za roky 2015,2016,2017,2018 a 2019 moji důvěru příliš nezískali. Nicméně nabídka zboží je dobrá a já potřeboval dárek k Vánocům rychle. Do e-mailu přišlo avízo k platbě bez uvedení ceny - systém má tedy mouchy, nicméně tím problémy skončily. Zavolal jsem do firmy, okamžitě reagovali, faktutu poslali obratem, zboží přišlo rychle. Následně jsem potřeboval vyměnit velikost a v tomto firma fungovala naprosto skvěle. Ochotně, rychle a zdarma vyměnili velikost a navíc se samy zajímali, jestli zboží dorazilo v pořádku. Za mě velká spokojenost s jejich přístupem!
MP Avatar autora Martina Pechová | 3.7.2020
Vše v pořádku. Doporučuji.
MP Avatar autora Martina Pechová | 17.4.2020
Vše v pořádku.
KZ Avatar autora Květa Zapadlová | 24.11.2019
Příjemná obsluha, vše v pořádku
JM Avatar autora Jitka Medková | 8.11.2019
Kvalitní zboží, rychlé doručení - super informovanost v průběhu nákupu a doručení.

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení